Regulament campaniei VOUCHER CADOU

Regulament de desfasurare a campaniei VOUCHER CADOU in valoare de 100 RON

THEA VISCONTI acorda clientilor care achizitioneaza incaltaminte din magazinul online www.viscontionline.ro,  in intervalul  01.04.2015-10.04.2015, o reducere de 100 RON sub forma de voucher.

Voucherul poate fi folosit in termen de 3 LUNI  de la emiterea acestuia pentru achizitionarea de produse din magazinul online emitent, www.viscontionline.ro .

 Art. 1 – Organizatorul:

Organizatorul este:THEA VISCONTI, cod unic de inregistrare  RO4902081, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/24918/93.

Art 2. – Dreptul de participare

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care a plasat o comanda si a achizitionat in perioada 01.04.2015-10.04.2015,cel putin un produs din categoria INCALTAMINTE  din magazinul online www.viscontionline.ro

Art. 3 – Denumire.

Campania promoţională poartă denumirea ”Voucher CADOU in valoare de 100 RON!”.

Art. 4 –Locatia de desfasurare a campaniei

Campania se desfasoara in magazinul online www.viscontionline.ro .

Art. 5 – Produse participante la campanile

Voucherul cadou se primeste la achizionarea produselor de tip incaltaminte din oricare dintre colectile din magazinul online www.viscontionline.ro

Art. 6. – Durata Campaniei si Valabilitatea Voucherului

Campania de oferire a VOUCHERULUI CADOU se desfasoara pentru comenzile plasate in perioada 01.04.2015-10.04.2015.

Voucherul se emite si se transmite in format electronic pe adresa de email mentionata in comanda de catre client, in termen maxim de 10 zile lucratoare de la livrarea comenzii catre client (confirmarea receptionarii comenzii, respectiv achitarea acesteia).

Voucherul are o valabilitate de 3 luni de la data emiterii acestuia, valabilitate mentionata pe voucher.

Clientul beneficiaza de o reducere de 100 RON sub forma de voucher, pe care il valorifica prin achizitionarea de produse din magazinul online www.viscontionline.ro.

Voucherele nu se cumuleaza si nu se acorda rest. Voucherul Cadou este valabil pentru a cumpara orice produs de cel putin aceeasi valoare cu valoarea voucherului, exceptie de la aceasta regula facand produsele care se afla deja in promotie pe site-ul www.viscontionline.ro  .

 Campania nu se cumuleaza cu campaniile in vigoare.

Art. 7.- Mecanism

Pentru ultilizarea voucherului la noua achizitie on-line de pe site-ul www.viscontionline.ro , clientul va introduce codul de pe voucher in campul de langa butonul “Folosesc cod reducere” din sectiunea “Cos de cumparaturi”. Dupa introducerea codului de voucher in formularul de comanda, din suma totala a comenzii va fi scazuta suma aferenta voucherului de reducere.

In cazul stornarii facturii pe baza careia s-a obtinut Voucherul Cadou, acesta va fi anulat daca nu a fost folosit, sau se va scadea din suma returnata clientului in urma stornarii, daca a fost utilizat deja de client.

 

Art. 8. – Valoarea premilor

Valoarea totala a premiilor va fi estimata la sfarsitul perioadei promotionale, in functie de numarul de participanti care indeplinesc conditiile de castig.

 

Art. 9. - ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Participantii campaniei nu pot opta pentru primirea contravalorii voucherului in bani sau alte obiecte si nici nu poate solicita modificari ale caracteristicilor tehnice ale voucherului.

 

Prin participarea la aceasta campanile, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Dep. Relatii Clienti: tel: 0786.130.460, sau email liviu.ionita@theavisconti.ro

Toate drepturile rezervate.
Visconti online © 2017